Referenssit

VCU- Asiantuntijapalvelut julkaisee näillä sivuilla asiakkaidensa luvalla referenssejä.
Referenssit antavat vinkkejä yrityksille, jotka harkitsevat omien hankkeidensa toteutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Lisää referenssejä pyydettäessä.

 • Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä / Rovaniemi. / SOTE.

  www.kolpene.fi/

 • Corelase Oy / Tampere/ Kokoushuone.

  www.corelase.fi

  VCU toteutti Corelase Oy kokoushuoneeseen sijoitettavan etäneuvottelu- järjestelmän suunnittelun, kilpailutuksen, vertailun ja asennuksen valvonnan. Saimme merkittäviä säästöjä sekä resursseissa että hinnoissa.

  Olemme VCU:n palveluun erittäin tyytyväisiä ja käytämme heitä myös tulevaisuudessa mm. videovalvonnan suunnittelussa ja hankinnan toteutuksissa.

  — Juha Hautala
  Corelase Oy

  Corelase specializes in fiber laser technology that allows optimal productivity. Our exquisite applications are suitable for industrial material processing solutions. We offer you the means to do things better.

 • Savukosken kunta. / SOTE.

 • Sastamalan koulutuskuntayhtymä / Sastamala. Kokoushuone / auditorio.

  www.sasky.fi

  Halusimme hankkia Sastamalan koulutuskuntayhtymän kahteen neuvottelu- huoneeseen videoneuvottelulaitteistot, yhtymähallituksen kokouksia varten. Kokoushuoneeseen suunniteltiin ja hankittiin myös av-laitteistot ja keskitetty ohjausjärjestelmä. Meillä ei kuitenkaan ollut aiempaa kokemusta laitteiston hankinnasta. VCU-Consulting määritteli, millaiset tekniset ratkaisut tiloihin parhaiten sopivat ja osallistui tarjouskilpailun järjestämiseen.

  VCU tarjosi meille asiantuntemusta, oman organisaatiomme käyttöön. VCU-Consulting myös varmisti, että laitteiston toimittaja asensi laitteistot niin, että ne ovat helposti käytettävissämme. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön, meillä on nyt toimivat videoneuvottelu- ja av-laitteistot ohjausjärjestelmineen käytössämme.

  — Katja Helander
  Projektipäällikkö

  Hankinta liittyi Pirkanmaan E-luukku – hankkeeseen, jossa kehitetään verkko-pohjaista yhteisöllistä ja monikanavaista e-asiointia Pirkanmaan kolmen koulutuskuntayhtymän hallinnossa, opetuksessa ja yritysyhteistyössä. Pirkanmaan E-luukku -hankkeen hallinnoijana toimi Sastamalan koulutuskuntayhtymä ja osatoteuttajina Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymä ja Länsi-Pirkanmaan koulutuskuntayhtymä.
  www.e-luukku.fi

 • Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö / Helsinki.

  www.yths.fi

 • Suomen Ekonomiliitto / Helsinki.

  www.sefe.fi

  Valitsimme VCU - Consulting auttamaan meitä etäneuvottelujärjestelmän ja av-kokoushuonetekniikan / ohjausjärjestelmän suunnittelussa ja hankinnoissa. Halusimme saada puolueettoman konsultin, joka lähtee suunnittelemaan hankintaa meidän tarpeistamme käsin.

  Taloudellisesti konsultointi kannatti, sillä saimme hankintahinnan puristettua noin puoleen tarjousneuvotteluvaiheessa. Yhteistyö sujui moitteetta ja yhteydenpito oli helppoa. VCU-Consulting on hankinnan jälkeenkin ollut meihin säännöllisesti yhteydessä, varmistaen laitetoimittajien palvelujen tason.

  — Kirsi Hurme
  Hallintojohtaja

 • Korpi Power Oy / Tampere.

  www.kolumbus.fi/korpipower/

  VCU-Consulting tunnetaan siitä, että se pystyy tarjoamaan asiakkaalle
  tarkoituksenmukaisimman ansaintamahdollisuuden, koska lähtökohtana on aina kunkin asiakkaan huolella selvitetyt tarpeet. VCU on joukkuepelaaja, joka seuraa teknologioiden kehitystä näköalapaikalla ja heidän kontaktiverkot ovat laajat ja toimittajat luotettavia.

  — Rauno (Rane) Korpi
  Korpi Power Oy Ltd

 • Kuopio International Health Oy / Dar es Salaam.

  Olemme valinneet VCU-Consulting yhteistyökumppaniksemme suunnitellessamme tansanialaisten kollegojen kanssa mahdollisuuksia kehittää suun terveydenhuoltoa ja alan koulutusta.

  VCU:n tehtävänä on selvittää tekniset mahdollisuudet Tansaniassa toteutettavissa terveydenhuollon konsultaatioissa, toiminnan ohjauksessa ja ammatillisen jatkokoulutuksen monimuoto-opetuksessa.

  VCU on ollut myös kutsuttuna asiantuntijana suomalaisten lääkärijärjestöjen pysyvässä kehitysyhteistyöneuvottelukunnassa, jossa olen liittomme edustajana.

  — Juha Ruotoistenmäki
  toimitusjohtaja

 • Kemijärven kaupunki / Yrityskeskus / Auditorio.

  www.kemijarvi.fi

  Kemijärven kaupungin omistamassa Yritystalossa on 150 hengen auditorio, jossa oli ongelmia dataprojektorilla heijastetussa kuvassa. Auditoriossa on keskitetty ohjausjärjestelmä, jonka avulla ohjataan av-järjestelmää. Olimme koettaneet selvittää ongelmaa, useamman yrityksen toimesta, mutta turhaan. Tämän jälkeen otimme yhteyttä VCU-Consulting palveluun ongelman ratkaisemiseksi. VCU /Esa Siivola kävi yritystalossa ja paikallisti nopeasti vian aiheuttajan. Vikojen paikallistaminen tehtiin järjestelmällisesti ja ammatti-taidolla. Huomioitavaa oli myös saamani hyvä puhelinneuvonta auditorion laitteiston käytöstä.

  — Risto Halvari
  Kiinteistöjen isännöinti Sevois

Nettisivut Blowback